Rahoitus & Takuu

Rahoitus

Pyrimme aina räätälöimään autorahoituksemme yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Rahoitusaika kuitenkin enintään 72kk. Käsirahan suuruus vaihtelevasti 0-10% kauppahinnasta.

Rahoituksen saat auton oston yhteydessä vaivattomasti, edullisesti ja nopeasti. Rahoitushakemuksen voi halutessa hakea myös etukäteen. Meiltä hyväksytty rahoitus on aina turvallinen, sillä korko on kiinteä ja asiakas saa melko vapaasti määrittää itse millaisen rahoituksen hän haluaa. Rahoitus on mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Rahoitus edellyttää luottopäätöstä, jonka myyjä hakee asiakkaan odottaessa tai ostaja etukäteen myynti-ilmoituksen yhteydessä. Myönteinen luottopäätös edellyttää, että asiakkaan luottotiedot ovat kunnossa, asiakkaalla on työpaikka, riittävästi ikää sekä asiakas täyttää mahdolliset muut rahoitusyhtiön ehdot.

Takuu

Prestige Car Caren tuottaa FRAGUS WARRANTY FINLAND OY. Fragus on Svensk Bilgarantin AB tytäryhtiö. Toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, sekä Tanskassa. Suomessa Fragus on toiminut jo yli kymmenen vuotta, vuodesta 2007 lähtien.

Prestige Car Care on mahdollista saada Prestige Car Centerin valitsemiin autoihin, joiden ikä on enintään 10 vuotta ja mittarilukema enintään 200 000 km. Takuun kesto ostohetkestä 12kk/20 000 km tai 24kk/40 000km. Hinnoittelu aina autokohtaisesti.

Avaa FRAGUS WARRANTY FINLAND OY – esite täältä

Ota yhteyttä

Rasmus Lönnqvist

040 833 1584

Patrick Strömsund

050 501 1404