Rahoitus & takuu

Rahoitus

Pyrimme aina räätälöimään autorahoituksemme yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Rahoitusaika kuitenkin enintään 72kk. Käsirahan suuruus vaihtelevasti 0-10% kauppahinnasta.

Rahoituksen saat auton oston yhteydessä vaivattomasti, edullisesti ja nopeasti. Rahoitushakemuksen voi halutessa hakea myös etukäteen. Meidän kauttamme hankittu rahoitus on aina turvallinen, sillä korko on halutessa kiinteä ja asiakas saa melko vapaasti määrittää itse millaisen rahoituksen hän haluaa. Rahoitus on mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Rahoitus edellyttää luottopäätöksen, jonka myyjä hakee kaupanteon yhteydessä. Luottopäätöksen voi myös hakea vaivattomasti etukäteen myynti-ilmoituksen yhteydessä. Myönteinen luottopäätös edellyttää, että asiakkaan luottotiedot ovat kunnossa ja että asiakas täyttää mahdolliset muut rahoitusyhtiön ehdot.

Takuu

Prestige Car Centerillä tarjoamamme Prestige Car Care on markkinoiden houkuttelevin lisäturva käytetylle autolle. Yhteistyö Fragus Warranty Finland Oy:n kanssa (Svensk Bilgaranti Ab:n tytäryhtiö).

Svensk Bilgaranti Ab toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. Fragus on perustettu Suomessa vuonna 2007.

Prestige Car Care on mahdollista ostaa kaikkiin autoihimme, jotka ovat
myyntihetkellä enintään 10 vuotta vanhoja ja enintään 200 000 km ajettuja. Prestige Car Care on mahdollista ostaa enintään 26 kk ajasta. Hinta vaihtelee autokohtaisesti riippuen merkistä, mallista, ajoneuvon iästä ja mittarilukemasta.

Katso FRAGUS WARRANTY FINLAND OY –esite tästä.

Ota yhteyttä!

Rasmus Lönnqvist

Myynti - Toimitusjohtaja

040 833 1584

Patrick Strömsund

Myynti

050 501 1404

Lähetä meille viesti

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top