Finansiering & garanti

Finansiering

Gör det enkelt och finansiera bilen med en fast månadskostnad. Att dela upp betalningen i flera rater, är för många ett självklart val. Låt inte bilköpet påverka vardagen! Finansieringstiden 1-72 mån. Alltid fast ränta. Handpenning 0-10 % av köpesumman.

Vi ordnar finansieringen snabbt och smidigt i samband med att avtalen görs upp. Finansiering kan även sökas på förhand för att få veta villkoren för finansieringen. Den finansiering som erhålls genom oss är alltid säker, eftersom räntan är fast och kunden är helt fri att få vilken typ av finansiering han vill ha. Det är möjligt att få finansiering även utan handpenning. Finansieringen förutsätter godkänt kreditbeslut. Kreditbeslutet kan också enkelt begäras i förväg i samband med försäljningsmeddelandet. Godkänt kreditbeslut innebär att kunden uppfyller finansieringsbolagets alla krav.

Garanti

Tillsammans med Fragus Warranty Finland Oy, dotterbolag till Svensk Bilgaranti Ab erbjuder vi på Prestige Car Center, Prestige Car Care marknadens mest attraktiva begagnad bil garanti. Du får ett av marknadens effektivaste system för hantering om något händer med din bil, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig. Detta innebär att du kan känna dig trygg med att köpa en begagnad bil från Prestige Car Center. Vi kontrollerar, besiktigar och recondar alla bilar vi säljer noggrant och systematiskt. Samarbete med Fragus Warranty Finland Oy (ett dotterbolag till Svensk Bilgaranti Ab).

Svensk Bilgranti Ab finns i Finland, Sverige, Norde och Danmark. Fragus grundades i Finland år 2007.

Prestige Car Care är möjlig att köpa till alla våra bilar som är
högst 10 år gamla och högst 200 000km medkörda. Prestige Car Care kan köpas till högst 36 mån. Priset är beroende av bilens märke, modell, ålder och mätarställning.

Se broschyr här. här.

Ta kontakt!

Rasmus Lönnqvist

Försäljning - VD

040 833 1584

Patrick Strömsund

Försäljning

050 501 1404

Ta kontakt!

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Rulla till toppen