Auto Tilauksesta

Auto Ruotsista tai Saksasta nopeasti ja vaivattomasti

Me Prestige Car Centerillä huolehdimme auton hankinnasta, kuljetuksesta, autoverosta, katsastuksesta, rekisteröinnistä, vakuutuksesta, takuusta sekä auton luovutuksesta nopealla ja vaivattomalla tavalla. Tilauskaupan yhteydessä voimme ottaa vaihtoautonne vaihdossa tai toimia välittäjänä ja myydä etukäteen nykyinen autosi puolestasi. Haluamme, että sinä asiakkaanamme koet tehneesi oikean valinnan, kun päätit ostaa auton meidän kauttamme. Olemme myös erittäin tarkkoja siitä, että auto toimitetaan luvatussa kunnossa.

Löytyy monia etuja minkä vuoksi auto kannattaa hankkia Ruotsista. Yleisesti ottaen autot ovat edullisempia ja paremmin varusteltuja kuin Suomi-autot. Ruotsista tuodut autot ovat, kuten suomalaisetkin autot, varusteltu erityisesti pohjoismaisiin oloihin.

Yhteistyökumppanimme Ruotsissa ovat erittäin luotettavia ja ammattilaisia ja heillä on pitkä kokemus autoalalta. Teemme yhteistyötä myös monen leasing-yhtiön kanssa. Ostamissamme leasing-autoissa on vain yksi haltija uudesta lähtöisin, autot ovat huollettu merkkiliikkeissä ja autoilla on luotettava huolto- ja omistushistoria.

Tarjoamme myös kaikkiin autoihimme kotiinkuljetusta etäisyydestä riippumatta.

Ota yhteyttä!

Rasmus Lönnqvist

Myynti - Toimitusjohtaja

040 833 1584

Patrick Strömsund

Myynti

050 501 1404

Lähetä meille viesti

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top